Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament recull en un document propostes formatives per ajudar a les famílies en la seva funció educativa

Escoltar

L’Ajuntament recull en un document propostes formatives per ajudar a les famílies en la seva funció educativa

El document recull 46 activitats i cursos classificats en 10 temàtiques

El regidor d’Ensenyament, Pere Galbany, va presentar ahir a les AMPA de Mataró i als equips directius dels centres escolars l’Oferta per a la formació de famílies en l’àmbit educatiu del curs 2014-2015. La proposta s’emmarca en el Pla educatiu entorn (PEE).


 

L’objectiu és donar suport a les AMPA i a les famílies amb fills en edat d’escolarització posant al seu abast activitats i cursos, proposats pels diferents serveis municipals o ofertades per altres agents i organismes, per tal d’acompanyar-los en la seva funció educadora, així com afavorir vincles entre la família, l’escola i la comunitat i millorar els recursos d’acompanyament escolar.

 

El document recull 46 propostes classificades en 11 temàtiques diferents: Participació; Lectura i llengua; Informàtica i noves tecnologies; Salut; Igualtat i coeducació; Relacions familiars; Recursos per a pares i mares; Medi ambient; Civisme, interculturalitat i cooperació; Projectes de cohesió i espais de trobada de famílies; i Activitats en família. A més s’inclouen recursos en xarxa.

 

El recull d’activitats ha estat elaborat per l’Ajuntament i compta amb la col·laboració de Biblioteques de Mataró, Bonpreu, Fundació Ametller, Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna, Consorci Sanitari del Maresme, Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, Institut Català de la Salut, Mossos d’Esquadra, Mapasonor, Tercer Món Mataró i Centre de Normalització Lingüística Maresme.