Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep Elena Serrano i Etna Abellà pels seus mèrits al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

Escoltar

L’alcalde rep Elena Serrano i Etna Abellà pels seus mèrits al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística

Les gimnastes del Club Gimnàstic Mataró van resultar subcampiona i 3a d’Espanya en les seves categories

L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, han rebut aquesta tarda les gimnastes Elena Serrano i Etna Abellà, del Club Gimnàstic Mataró, pels mèrits aconseguits al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística que es va celebrar a Valladolid el juliol passat. A la recepció han assistit també altres gimnastes del Club.

 

Elena Serrano va resultar subcampiona d’Espanya de nivell 6 (Via Olímpica), que correspon a la categoria infantil, en aconseguir la medalla de plata en terra i el bronze en salt.

 

Per la seva banda, Etna Abellà competia en nivell 3, categoria petites. Va resultar 3a d’Espanya a la classificació general, després d’obtenir l’or en terra. 

 

El Club Gimnàstic Mataró és un club esportiu sense ànim de lucre afiliat a la Federació Catalana de Gimnàstica, per on han passat gimnastes professionals com Javier Gómez (olímpic al 2012), Cristiana Mironescu, Lídia Gómez o Thais Soha-Escolaro. Actualment compta amb 195 gimnastes entre les modalitats d’artística femenina i masculina, rítmica femenina i acrosport (acrobàtica). El club utilitza les instal·lacions del gimnàs del Casal de Joves de plaça d’Espanya i el Poliesportiu Municipal del carrer d’Euskadi.