Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep els participants als Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

Escoltar

L’alcalde rep els participants als Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014

Pertanyen al Club Esportiu FEM Esport Mataró i al Club Futbol Sala Ciutat de Mataró



L’alcalde, Joan Mora, juntament amb el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, va oferir ahir a la tarda una recepció a l’Ajuntament als participants als Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014, pertanyents al Club Esportiu FEM Esport Mataró i al Club Futbol Sala Ciutat de Mataró. Els Jocs Special Olympics és l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual.


 

En aquesta edició dels Special Olympics, que van tenir lloc del 30 d’octubre al 2 de novembre i van comptar amb la participació de més de 1.600 esportistes, hi van participar 20 esportistes del Club Futbol Sala Ciutat de Mataró, que van aconseguir una medalla d’or i una altra de bronze. Del Club FEM van competir 13 esportistes en les modalitats de bàsquet i tennis taula, en bàsquet es van endur la medalla de plata del seu grup i en tennis taula la de bronze

 

A l’acte també hi van assistir els presidents d’ambdós clubs, per part del Club Esportiu FEM Esport Mataró, Carlos Sancho, i del Club Futbol Sala Ciutat de Mataró, Paco Martínez, i l’encarregat de la secció, Josep Batlle, a més de membres de les juntes directives, entrenadors, tècnics i familiars que van omplir el Saló de Sessions.

 

 

Jocs Special Olympics

 

Special Olympics Catalunyaés una entitat sense afany de lucre, constituïda al 2005, que té com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual com a via de desenvolupament personal i d’integració social. Forma part del moviment internacional Special Olympics.

 

Els Jocs Special Olympics són un estímul al treball diari, el premi a les diferents competicions locals i territorials i una excel·lent oportunitat per demostrar a la societat les capacitats i els valors dels atletes amb discapacitat i, per tant, aconseguir complicitats solidàries i de respecte. A més, són un punt de trobada de milers d’atletes, entrenadors, famílies i societat civil perquè els Jocs són competició però també convivència, activitats socials, lleure i sobretot reconeixement al paper que les persones amb discapacitat intel·lectual juguen a la nostra societat.