Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’alcalde rep l’Iluro Hoquei Club i el Club Billar Mataró.

Escoltar

L’alcalde rep l’Iluro Hoquei Club i el Club Billar Mataró.

Les dues entitats han aconseguit diferents fites esportives durant aquest anyL’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir ahir una recepció a l’Iluro Hoquei Club en reconeixement al ser distingits com la millor entitat mitjana d’hoquei d’Europa, menció atorgada per la Federació Europea d’Hoquei. L’acte va tenir lloc a les 20 h al Saló de Sessions de l’Ajuntament.


 

A la recepció hi van assistir el president del club, Oriol Cortada, membres de la Junta Directiva i jugadors dels diferents equips que van mostrar el diploma de la Federació Europea d’Hoquei i els conseqüents reconeixements concedits per la Diputació de Barcelona i la Nit de l’Esport.

 

L’Iluro Hoquei Club va néixer el 1991 i compta en l’actualitat amb 17 equips (9 de masculins i 8 de femenins).

 

 

Club Billar Mataró

 

L’alcalde i el regidor d’Esports van rebre també ahir, a les 19 h a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament, el Club Billar Mataró per les fites aconseguides en el Campionat d’Espanya.

 

Hi van assistir els jugadors Jordi Garriga, campió d’Espanya de billar a banda i Esteve Mata, sotscampió a més de la Junta Directiva.

 

El Club Billar Mataró va aconseguir el subcampionat d’Espanya de billar a tres bandes i competirà a Europa la propera temporada.

 

El club esportiu va néixer el 1929 i està format per 12 jugadors de diferents especialitats, dominen l’especialitat a banda i a tres bandes..