Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Audiència Pública enceta el procés per elaborar el PAM i el Pressupost del 2015

Escoltar

L’Audiència Pública enceta el procés per elaborar el PAM i el Pressupost del 2015

El procés participatiu continuarà amb la celebració dels consells municipals on es podran presentar les propostes d'entitats i ciutadans



El primer pas del procés participatiu d’elaboració del Programa d’Actuació Municipal (PAM) i el Pressupost 2015 tindrà lloc el proper dilluns, 27 d’octubre, en format Audiència Pública. L’alcalde, Joan Mora, presidirà l’acte que començarà a les 19 h a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15), en el marc del qual es presentarà el marc socioeconòmic actual i es farà un balanç del 2014.


 

L’Audiència Pública és un acte obert a tothom i que té per objectiu implicar els ciutadans en la presa de decisions públiques. Aquest procés participatiu està regulat pel Reglament de Participació Ciutadana que es va aprovar en el Ple de desembre de 2012.

 

El regidor de Participació, Joaquim Fernàndez, iniciarà l’acte donant la benvinguda als assistents i posteriorment l’alcalde explicarà l’escenari econòmic de la ciutat i farà un balanç del 2014 amb la finalitat que la ciutadania a partir d’aquesta informació pugui fer les seves propostes.

 

Finalitzada la intervenció de l’alcalde, s’obrirà el torn de preguntes a tots els assistents.

 

A partir d’aquí, el procés participatiu continuarà amb la celebració dels diferents consells municipals de participació en el si dels quals s’elaboraran les propostes d’entitats i ciutadans per al PAM 2015. Les reunions es faran entre el 27 d’octubre i el 14 de novembre. El Govern donarà resposta a les propostes sorgides entre el 9 i el 19 de desembre.

 

També es podran fer aportacions al PAM de forma telemàtica per whatsapp, per les xarxes socials twitterfacebook i a través del formulari que estarà habilitat a la pàgina web de l’Ajuntament. De forma presencial a les oficines d’atenció ciutadana i els centres cívics i per telèfon a través del Telèfon d’Atenció Ciutadana 010.

 

Les propostes que es facin per aquestes vies seran contestades a partir del 22 de desembre, data en què està previst que es faci l’aprovació inicial del PAM i el Pressupost en un Ple extraordinari. A partir d’aleshores s’obrirà el període d’exposició pública.

 

Una vegada elaborat i aprovat inicialment el PAM i el Pressupost se celebrarà una altra Audiència Pública per presentar-los.

 

L’Audiència Pública es podrà seguir en directe per streaming des de la pàgina de l’Ajuntament i a través dels mitjans públics m1tv i Mataró Ràdio.