Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’edifici d’oficines de la baixada de les Espenyes arriba al 53% d’ocupació amb l’obertura d’un espai de coworking

Escoltar

L’edifici d’oficines de la baixada de les Espenyes arriba al 53% d’ocupació amb l’obertura d’un espai de coworking

En aquests moments estan ocupades les plantes primera i segona

L’edifici comercial i d’oficines de la baixada de les Espenyes assoleix el 53% d’ocupació amb la posada en marxa demà divendres 13 a la planta primera d’un espai privat de coworking.

 

Les obres de l’edifici Espenyes, propietat de la societat municipal d’urbanisme PUMSA, es van acabar al 2011 i estaven emmarcades en el projecte de transformació urbanística del sector de Can Xammar.

 

A la planta segona està instal·lada l’empresa Xammar Estudi Pilates i Fisioteràpia, que ocupa 189 m². La segona activitat que comença a funcionar a l’edifici, en concret a la planta primera i ocupant també 189 m², és l’empresa Coworking Xammar, que va signar contracte de lloguer amb PUMSA el passat febrer i ha realitzat obres d’adequació de les seves instal·lacions.

 

Es tracta, en aquest cas, d’un espai de treball compartit (coworking) que s’ofereix en lloguer a professionals independents i emprenedors, amb uns serveis comuns. Amb la posada en marxa de la nova activitat només queda un local lliure a l’edifici Espenyes, de tipus comercial, que ocupa la planta baixa i la planta semisubterrània.