Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La botiga de Les Santes obre demà amb nous productes de la Festa Major com el vestit de Súper Santero

Escoltar

La botiga de Les Santes obre demà amb nous productes de la Festa Major com el vestit de Súper Santero

Per Internet s’han venut ja 753 samarretes amb les il·lustracions de Regina Puig

La botiga oficial de Les Santes obre demà 17 de juliol a Can Palauet (carrer d’en Palau, 32) amb una àmplia oferta de productes relacionats amb la Festa Major de Mataró. Més enllà del producte estrella de la botiga, la samarreta de Les Santes, enguany es podran comprar també diferents elements de marxandatge amb la imatge del cartell que ha dissenyat Regina Puig. És el cas d’un hule, bosses per penjar a l’esquena, un vestit de Súper Santero (un antifaç i una capa), calcomanies, imants decoratius, clauers i retallables de les comparses. Aquests productes s’han pogut fer gràcies a col·laboracions amb diferents proveïdors de la ciutat.


 

Un altre dels productes que estaran a la venda a la botiga serà el got solidari de les Santes que es vendrà en packs de 6 (un de cada model) a un preu de 6 €. Aquest got és el que hi haurà a les barres de la Festa Major i que neix d’una campanya solidària conjunta amb Creu Roja i Càritas de Mataró.

 

A la botiga també s’hi poden comprar diferents publicacions relacionades amb Les Santes, així com el mocador i el barret de l’Escapada.

 

Una altra de les novetats d’enguany que formarà part de la botiga és la reproducció de goma de la Momerota, editada per l’Associació Cultural ...i15! Dimecres 23 de juliol a les 19 h es farà un acte de presentació d’aquest producte, amb la participació dels Grallers de la Momerota.

 



8 il·lustracions a les samarretes

 

Enguany hi haurà a la venda 25 talles de samarretes que es reparteixen en 8 il·lustracions de les que integren el cartell de la dissenyadora Regina Puig. Se n’ha fet un tiratge inicial de 6.300 unitats.

 

Des de fa uns dies que ja funciona la botiga online que permet comprar des de casa i estalviar-se cues. Els productes s’han de recollir a la botiga de la festa, a partir de l’endemà d’haver efectuat la compra. Fins ara ja s’han venut 753 samarretes.

 

La botiga estarà oberta de dijous 17 a dimarts 29. Del 17 al 22 l’horari serà de 10.30 a 13.30 h i de 18 a 21 h i del 23 al 29 de juliol, de 18 a 21 h.

 

Podeu consultar tots els productes de la botiga aquí: http://botiga.lessantes.cat/

 

 

Fireta de Santes

 

Dissabte 19 de juliol obrirà també la Fireta de Santes a la plaça de l’Ajuntament, un mercat de productes relacionats amb la Festa Major de Mataró. Hi haurà 15 parades, on s’hi venen articles que complementen els productes oficials que es venen a la Botiga de les Santes.

 

Enguany la fireta estarà oberta només a les tardes, de 18 a 22 h, fins al 23 de juliol.