Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple va comptar amb la participació de 695 persones

Escoltar

La campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple va comptar amb la participació de 695 persones

Es van recaptar 1.971 € en les 5 instal·lacions esportives on es va celebrar la jornada



Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple s’ha celebrat aquest cap de setmana a més de 600 piscines i clubs nàutics de Catalunya, 5 dels quals a Mataró: Piscina Municipal, Centre Municipal d’Esports El Sorrall, Centre Atlètic Laietània, Unió Recreativa LARU i Centre Natació Mataró amb diferents horaris i activitats. Fins ara s’han recaptat 1.971,80 € i 695 persones en van prendre part i van fer 142.525 m nedant.


 

Des del 1994, la FEM convida a tothom a “mullar-se” en el sentit literal de la paraula, llançant-se a l’aigua de la piscina més propera per col·laborar en la lluita contra l’esclerosi múltiple. Els diners recaptats amb el Mulla’t es destinen íntegrament a millorar la qualitat de vida dels afectats amb serveis de neurorehabilitació i d’inserció laboral, a través dels hospitals de dia que gestiona la FEM i el Centre Especial de Treball (FEM-CET). 

 

La malaltia afecta a 7.000 persones a Catalunya i prop de 46.000 a l’Estat espanyol i s’ha convertit en la segona causa de discapacitat en els adults joves.

 

Els resultats d’aquesta edició a Mataró han estat els següents:

 

. Piscina Municipal: va tenir les instal·lacions obertes el dissabte 12 de juliol, en horari de 9 a 13.45 h. I va organitzar diferents activitats: bany lliure, un bateig d’immersió, natació amb aletes, una tómbola i diverses activitats lúdiques. Hi van participar 182 persones que van nedar 81.325 m i es van recaptar 448,80 €. Tot i això, la Piscina Municipal vendrà els productes de la campanya (samarretes, tovalloles, gorres, bosses...) facilitats per la FEM durant dues setmanes més.

 

. Centre Atlètic Laietània: s’hi va fer bany lliure i activitats diverses. Les instal·lacions van estar obertes de 10 a 14 h. Hi van participar 210 persones que van fer 2.400 m. Es van recaptar 868 €.

 

. Centre Natació Mataró: s’hi va poder fer bany lliure, aigua gim i submarinisme. En aquesta diada hi van participar 284 persones que van nedar 48.600 m i van reunir 560 €.

 

. Centre Municipal d’Esports El Sorrall: de 9 a 14 h s’hi va fer bany lliure i Bike & jump. Hi van participar 19 persones, es van nedar 10.200 m i es van recaptar 95 €.

 

De la Unió Recreativa LARU no es disposa de les dades de participació.