Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Família Robafaves estrena vestits

Escoltar

La Família Robafaves estrena vestits

Feia 15 anys que no es renovaven



En Robafaves, la Geganta, la Toneta i en Maneló van presentar ahir en públic els seus nous vestits. La Família Robafaves llueix nova vestimenta de la mà de Manel Casserras de Solsona, escultor i constructor d’imatgeria festiva de Catalunya.


 

L’acte va començar a les 18.30 h davant de l’Ajuntament. Cada gegant va sortir en solitari per ensenyar a tots els congregats el seu nou avituallament. Tot seguit tots junts van fer una cercavila per La Riera , carrer Nou, plaça de Santa Maria, carrer de Sant Francesc d’Assís, carrer de Bonaire i La Riera fins acabar a l’Ajuntament on es va fer una dormina final.

 

Després de 15 anys els vestits de la Família Robafaves s’han renovat. En Robafaves ha canviat el color beix per un to blavós i una capa amb un llaç; la vestimenta de la Geganta mostra un color més llampant, un vermell pujat que ha deixat de banda el rosa que la caracteritzava; la Toneta ha afegit a la seva faldilla uns aplics de tons violetes i en Maneló ha canviat l’estampat del vestit i el to és una mica més pujat, entre d’altres detalls.

 

Els gegants es podran veure al vestíbul de l’Ajuntament fins al 23 de maig.

 

El mestre solsoní Manel Casserras ha estat l’encarregat de renovar els vestits de la Família Robafaves i que havien estat fets pel seu pare, Manel Casserras i Boix.