Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Piscina Municipal renova el gimnàs i incorpora maquinària per fer fitness

Escoltar

La Piscina Municipal renova el gimnàs i incorpora maquinària per fer fitness

La sala s’ha dotat de 18 aparells i compta amb aire condicionatEl regidor d’Esports, Pere Galbany, ha visitat avui la nova sala de fitness de la Piscina Municipal. L’espai de l’antic gimnàs s’ha adequat i s’ha dotat amb nova maquinària per poder fer fitness muscular i cardiovascular.


 

Així, tota la sala s’ha reformat i s’hi ha instal·lat aire condicionat i un nou mirall, a més de 18 aparells: 9 màquines per poder fer exercicis cardiovasculars (2 cintes, 6 bicicletes  i 1 rem) i 9 de musculars (per treballar diverses parts del cos: dorsals, pit, bíceps, tríceps, abductors, glutis...). La Fundació Iluro ha cedit 6 dels aparells.

 

Tant en horari de matí com de tarda el personal de la instal·lació podrà assessorar els abonats en l’ús de la maquinària.

 

La reforma i la nova maquinària han tingut un cost de 38.000 €.

 

La sala de fitness és un servei complementari al servei de bany, tots els abonats majors de 16 anys de la Piscina Municipal podran fer-ne ús en horari de l’equipament i sense un cost addicional. La quota mensual de la Piscina Municipal té un cost a partir de 16,57 € / mes.