Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Policia Local deté tres persones per entrar a la força a Mataró Ràdio amb intenció d’interrompre les emissions

Escoltar

La Policia Local deté tres persones per entrar a la força a Mataró Ràdio amb intenció d’interrompre les emissions

Formaven part d’un grup d’unes 20 persones que pretenien llegir un comunicat en solidaritat amb els anarquistes detinguts a Barcelona en l’Operació Pandora

Una vintena de persones ha irromput cap a les 8.15 hores d’avui als estudis de Mataró Ràdio, ubicats al Centre Cívic de Pla d’en Boet, amb intenció d’aturar les emissions per llegir un comunicat en solidaritat amb els anarquistes detinguts en l’Operació Pandora.

 

Els individus, que anaven disfressats amb barrets i barbes de Pare Noël, han accedit a un dels controls i a un estudi on s’estava fent l’informatiu matinal. Davant la negativa dels treballadors de Mataró Ràdio de permetre l’accés als micròfons, la major part del grup ha marxat. La Policia Local ha aconseguit detenir a tres persones en relació als fets.

 

Es tracta de dues noies i un noi, de 19, 23 i 20 anys respectivament. Els detinguts són veïns d’Argentona, Vilassar de Mar i El Masnou. Aquest matí han estat traslladats a la comissaria de la Policia Local de Mataró, on està previst prendre’ls declaració i deixar-los en llibertat en les properes hores. La Policia Local posarà els fets en coneixement del jutge de guàrdia imputant als detinguts un presumpte delicte de violació de domicili de persona jurídica.