Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes, nominades als premis ARC a millor programació musical de festa major

Escoltar

Les Santes, nominades als premis ARC a millor programació musical de festa major

Els premis estan organitzats per l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya




Els premis ARC són un dels premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya i enguany se celebra la 12a edició. El 15 de desembre el jurat, format per professionals del sector musical català, emetrà el veredicte final en una gala que se celebrarà a la sala Barts de Barcelona.




La programació musical de Les Santes 2014 va aplegar 47 conjunts musicals que van tocar durant els 11 dies de festa. A més de balls populars i orquestres, hi va haver 17 concerts, alguns de tan massius com el de Txarango i Strombers amb més de 20.000 espectadors i el concert d’uns històrics del rock, Mägo de Oz, que va aplegar més de 10.000 espectadors al nou espai del Port. També es van poder escoltar concerts destacats com el de Pep Gimeno “Butifarra” amb la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme, Ebri Knight, Oques Grasses, la Big Band Jazz Maresme o Gospelsons, entre d’altres, amb un gran ventall estilístic.




Des de fa dos anys, Les Santes compten amb una comissió assessora de música que treballa per oferir una proposta musical oberta a un gran públic.




La sala mataronina Clap també opta al premi ARC a la millor programació de sala de concerts, juntament amb La Mirona de Salt, la sala Stroika de Manresa i la barceloniana Razzmatazz.