Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Santes tindran un got solidari

Escoltar

Les Santes tindran un got solidari

La recaptació es destinarà a Creu Roja i Càritas per col·laborar en els programes de suport als més vulnerables



L’Ajuntament, Creu Roja i Càritas promouen conjuntament una campanya solidària per a Les Santes d’enguany. La campanya es materialitza en un got, els beneficis de la venda del qual es destinaran íntegrament a les dues entitats.




El got de Les Santes serà de plàstic dur, reutilitzable i amb una cinta per poder-lo portar penjat. Valdrà 1 € i els guanys s’assignaran a Càritas i Creu Roja de Mataró per als programes de lluita contra la pobresa i l’exclusió social d’ambdues entitats i dels quals se’n beneficien directament mes de 4.000 famílies mataronines. Aigües de Mataró participa en aquesta iniciativa solidària patrocinant una part de la producció dels gots.



El disseny del got anirà relacionat amb imatges del cartell de Les Santes d’enguany, obra de Regina Puig. N’hi haurà un amb un disseny genèric i altres específics de diferents actes com ara la Diada Castellera, l’espai familiar, Requisits, Dissantes i la Convidada de la Família Robafaves. Es preveu que se’n faci una producció aproximada de 15.000 gots. Els gots es podran adquirir a totes les barres oficials de la Festa Major.

 

Durant Les Santes es continuaran les campanyes de conscienciació engegades els darrers anys com és la de reducció de l’ús d’envasos de vidre a la via pública i la reducció de riscos pel consum excessiu d’alcohol.