Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró acull la presentació de la Guia Parc a taula 2014-2015

Escoltar

Mataró acull la presentació de la Guia Parc a taula 2014-2015

Recull tots els recursos gastronòmics de la Xarxa de Parcs Naturals de la DiputacióEl regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, i el diputat adjunt d’Espais Naturals, Andreu Carreras, han presentat la Guia 2014-2015 del projecte Parc a taula que promou la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. La presentació s’ha fet a les 12 h a l'Espai e-Àgora del Mercat Municipal de la Plaça de Cuba. També hi han assistit representants de la Lliga per a la Defensa del Patrimoni Natural (DEPANA), entitat que promociona el programa, i de tres entitats adherides com són la DO Alella, la Confraria de Pescadors de Sitges i l’empresa Lola y Más, de venda de productes ecològics en línia.


 

Parc a taula és un programa de desenvolupament econòmic promogut per la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesana i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels espais naturals.

 

En aquesta edició de la Guia Parc a taula, hi ha 240 entitats i empreses adherides, de les quals 20 són allotjaments, 80 restaurants, 24 cellers, 14 establiments, 24 elaboradors i 78 productors, totes elles vinculades als parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona: Parc d’Olèrdola, Parc de la Serralada Litoral, Parc del Castell de Montesquiu, Parc del Foix, Parc del Garraf, Parc del Montnegre i el Corredor, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i Parc Natural del Montseny.

 

La presentació ha clos amb una degustació de productes de la terra servit per 20 alumnes del curs d’Auxiliar de serveis de bar i restaurant, i cuinat per 8 alumnes del curs de Cuina, ambdós del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), formats pel Gremi d’Hostaleria i Turisme Mataró i Maresme.