Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra dissabte el Dia Internacional de la Música

Escoltar

Mataró celebra dissabte el Dia Internacional de la Música

Durant el matí i la tarda hi haurà actuacions musicals diverses al centre de la ciutat

El dia 21 de juny és el Dia Internacional de la Música i una vegada més Mataró ho celebra acostant la música als ciutadans. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament, la Casa de la Música de Mataró i l’Escola Municipal de Música de Mataró han treballat conjuntament en la programació d’una jornada amb actuacions al centre de la ciutat matí i tarda.




Els primers a començar seran les escoles de música que des de les 11 h mostraran la feina que fan durant l’any a les aules damunt l’escenari de la plaça de Santa Anna. Amb diferents formacions de combos i corals enguany participaran l’Escola Municipal de Música, l’Aula de Música Masafrets, l’Escola de Música Cabezudo, l’Escola de Música El Carreró, l’Escola de Música El Liceu de Mataró i el Nou Espai de l’Imma Planas.



A la tarda serà el torn de poder veure grups de Mataró i de la comarca de diferents estils musicals. A partir de les 18.30 h els grups Edurne Vega, Jarps, Nine Mile Reggae, Víctor Infiesta, Red Bears, Delirics, Momen & La Banda Tarumba i Partidaris es repartiran entre els escenaris de la plaça de Santa Anna i de davant l’Ajuntament. Aquests són els grups finalistes dels 30 que es van presentar a la convocatòria.



Dins els actes de la celebració del Dia Internacional de la Música, s’ha organitzat la Fira Disc que s’instal•larà durant tot el dissabte a la plaça de Santa Anna i que oferirà un mercat de venda i intercanvi de material de col•leccionista relacionat amb el món de la música com ara vinils, cedés, marxandatge, llibres i pòsters, entre d’altres.



A més, el mateix dissabte a les 11 h la llibreria Dòria Llibres oferirà un concert en acústic dels mataronins The Free Fall Band, mentre que divendres 20 de juny a les 23 h a la Sala Clap es podrà veure la presentació del disc “Maria Rodés canta copla”.