Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la II Jornada de Futbol Femení el proper 1 de maig

Escoltar

Mataró celebra la II Jornada de Futbol Femení el proper 1 de maig

Es farà al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig de 9.30 a 14 h



El regidor d’Esports, Pere Galbany, i el delegat al Maresme de la Federació Catalana de Futbol, Antonio Jiménez, han presentat la II Jornada de Futbol Femení que tindrà lloc el dijous 1 de maig al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig. La jornada està organitzada per la Federació Catalana de Futbol.


 

La II Jornada de Futbol Femení té per objectiu promocionar el futbol femení entre les nenes/noies de 6 i 16 anys que no són practicants habituals d’aquest esport. Al mateix temps, també vol ser un punt de trobada de totes aquelles jugadores que formen part d’algun club i que vulguin gaudir d’una jornada de perfeccionament.

 

La inscripció és gratuïta i es pot fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol i a les seus de la Federació als municipis (a Mataró al Camp Municipal de Futbol del Camí del Mig, carrer de la Marató, s/n). Es demana que les participants vagin equipades amb roba i calçat esportiu.

 

La jornada es farà a 14 camps de futbol repartits per tot el territori català. L’any passat hi van participar 2.000 noies.

 

La trobada començarà a les 9.30 h, moment en el qual es distribuiran les participants en diferents grups. De les 10 a les 12.30 h hi haurà una sessió tècnica on es podran practicar exercicis en diverses estacions de joc: domini de la pilota, tècnica individual, “rondos” o xuts a porteria, entre d’altres. A les 12.30 h es faran partits amistosos amb els equips territorials femenins sub 12, sub 14 i sub 16, fins a les 14 h en què es farà la cloenda.