Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró ofereix quatre concerts de jazz durant el mes d’agost a Torre Llauder

Escoltar

Mataró ofereix quatre concerts de jazz durant el mes d’agost a Torre Llauder

Amb el cicle “Tast de Jazz. III Festival a Torre Llauder” a més de gaudir de la música també s’hi podrà sopar i fer una copaLa Vil·la romana de Torre Llauder tornarà a acollir concerts de jazz amb el cicle “Tast de Jazz. III Festival a Torre Llauder”. Enguany es podran veure quatre concerts amb destacats artistes de l’escena jazzística nacional i internacional els dies 28, 29 i 31 d’agost. La segona edició del festival es va celebrar durant el mes de juliol, enguany es canvia de data per ampliar l’oferta cultural a la ciutat durant el mes d’agost i també per consolidar aquest certamen.


 

Una de les novetats d’enguany és que Torre Llauder es convertirà en un espai gastronòmic i musical on es podrà sopar i escoltar música, envoltat d’un dels jaciments romans més destacats del país. El públic assistent podrà adquirir una entrada al concert amb sopar inclòs per 20 €. Després de cada concert es podrà seguir gaudint de l’espai escoltant música i prenent una copa.

 

El tret de sortida de Tast de Jazz serà el 23 d'agost amb una cercavila, a partir de les 19 h pels carrers del centre, amb la Jazz Maresme Street Band. I ja el dijous 28 d’agost començarà el programa de concerts amb Dany Doriz, un reconegut vibrafonista francès que tocarà a Mataró acompanyat per un quartet en el qual hi destaca el mataroní Gerard Nieto.

 

El segon concert serà el que oferiran el dia 29 d’agost Open Gate Quartet acompanyats de Susana Sheiman. El quintet liderada per Sheiman, una de els veus més personals i reconegudes del jazz estatal, oferirà un concert que combina estàndards amb melodies conegudes.

 

L’última cita amb el cicle serà un doble concert el 31 d’agost a partir de les 19 h amb joves talents emergents del jazz català, Gabriel Amargant Quintet, al costat d’una formació amb artistes ja consolidats, la Terrassa Hot Jazz Band, amb músics com ara Ignasi Terraza, Artur Regada i Josep M. Farràs, entre d’altres.

 

El cicle va començar l’any 2012 coincidint amb la celebració del 50è aniversari del descobriment de la vil·la romana per Marià Ribas i el seu equip de col·laboradors l’any 1961 i que assenyala una fita transcendent en la història de l’arqueologia mataronina i catalana del segle XX.

 

El preu de les entrades per cada dia és de 12 €. La novetat d’enguany és que hi haurà un abonament per les tres cites a un preu de 30 €. Les entrades amb sopar inclòs valdran 20 €.

 

 

Programa cicle “Tast de Jazz. III Festival a Torre Llauder”

 

. Dijous 28 d’agost, a les 21 h

Dany Doriz Quintet

Amb Dany Doriz, vibràfon; Toni Solà, saxo tenor; Gerard Nieto, piano; Pinyu Martí, bateria i Ignasi González, contrabaix.

 

. Divendres 29 d’agost, a les 21 h

Open Gate Quartet & Susana Sheiman

Amb Artur Regada, contrabaix; Xavier Algans, piano; Caspar Saint-Charles, bateria; Toni Solà, saxofon i Susana Sheiman, veu

 

. Diumenge 31 d’agost, a partir de les 19 h

Gabriel Amargant Quintet

Amb Gabriel Amargant, saxos i clarinet; Adrià Plana, guitarra; Marco Mezquida, piano; Miguel Serna, contrabaix i Gonzalo del Val/Joan Terol, bateria.

 

Terrassa Hot Jazz Band

Amb Josep M. Farràs, trompeta; Dani Alonso, trombó; Artum Zhul'ev, saxo tenor; Ignasi Terraza, piano; Artur Regada, contrabaix i Jean Pierre Derouard, bateria.

 

Cloenda amb Dj’s Jazzistics.

 

El cicle està organitzat conjuntament per la Direcció de Cultura i l’empresa Fabrés Produccions Mataró SL.