Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Milers de persones ballen el ‘Jo sóc com tu’ de La Pegatina en la flashmob de Dissantes al parc Central

Escoltar

Milers de persones ballen el ‘Jo sóc com tu’ de La Pegatina en la flashmob de Dissantes al parc Central

Amb la iniciativa, la Fundació Maresme vol promoure la integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació Maresme ha repetit l’èxit de l’any passat en reunir aquest migdia a l’Espai firal del parc Central unes 8.000 persones per participar a la flashmob de Dissantes. Els assistents han ballat la coreografia preparada per a la cançó “Jo sóc com tu”, enguany versionada pel grup La Pegatina.

 

Les Dissantes és una iniciativa solidària que des de l’any passat s’integra al programa de Les Santes, Festa Major de Mataró. La Fundació El Maresme, que organitza les Dissantes junt amb l’Ajuntament, és una entitat amb 48 anys de recorregut que promou la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual, objectius que es porten a terme a través del Projecte Santi, nascut el setembre del 2012. El projecte es visualitza amb el personatge d’en Santi.

 

A les 11.00 hores han començat els actes de caràcter familiar, amb taller, jocs i altres activitats. Cap a les 12.00 hores, els assistents, molts d’ells vestits amb la samarreta solidària de color groc dissenyada per a l’ocasió, han ballat al ritme de la nova versió del “Jo sóc com tu”. També hi ha hagut un vermut solidari.

 

Després de la flashmob ha començat l’Esquitxada de colors, un dels actes del programa de Les Santes més esperat pels petits de la casa. La guerra d’aigua i de colors ha estat amenitzada per Jaume Barri i Gino Diamantini, que han comandat els dos equips –vermell i blau– que s’enfrontaven en la batalla.

 

 

Concerts de Dissantes

 

Les Dissantes allarguen aquest any la programació amb una nit de concerts al parc Central que començarà a les 23.00 hores. Els grups col·laboradors amb aquesta iniciativa solidària són La Banda Biruji, que versionen qualsevol estil musical; Strombers, amb la seva barreja de ritmes llatins, ska, reggae, rock i country; i Txarango, un dels grups de moda del moment, que practica una fusió musical amb el reggae com a eix central.