Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Neix l’associació de dones empresàries i emprenedores Dóna’t un impuls

Escoltar

Neix l’associació de dones empresàries i emprenedores Dóna’t un impulsL'associació de dones empresàries i emprenedores Dóna't un Impuls va organitzar dijous passat al vespre un acte al Cafè de Mar per donar-se a conèixer al qual hi van assistir unes 80 persones.


 

L’acte, presidit per l’alcalde, Joan Mora, es va celebrar en el marc del mes de la Cooperació del projecte “Mataró, ciutat de valors”.

 

Dóna't un Impuls es va constituir legalment el passat 8 de març de 2014, Dia Internacional de la Dona, i a dia d'avui ja compta amb 60 dones associades.

 

El projecte Dóna't un Impuls va néixer al 2010 a partir d'un programa de l’Ajuntament de Mataró i va ser gestionat per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) als barris de Cerdanyola, Rocafonda, el Palau i l’Escorxador. Acabat el programa municipal, un grup de voluntàries va decidir el 2013 agafar les regnes directament i constituir l’entitat, que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones de la província de Barcelona.

 

Segons Lorena Sánchez, presidenta de l'associació Dóna't un Impuls, “el nostre objectiu és col·laborar activament en la professionalització i dinamització de l'activitat econòmica del Maresme i per extensió, de la província de Barcelona.” 

 

Tot i estar ubicada a Mataró, l'associació vol arribar a tota aquella dona empresària i emprenedora de la província de Barcelona que vulgui formar part d'un grup que té com a punt de partida la cooperació per a créixer personalment i professionalment.