Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Quim Puig reviu Les Santes 2013 a través de les fotografies dels seus protagonistes

Escoltar

Quim Puig reviu Les Santes 2013 a través de les fotografies dels seus protagonistes

L’exposició “Gent x Santes” s’inaugura el 2 de juliol a l’Ateneu de la Fundació Iluro

L’alcalde, Joan Mora, inaugurarà el proper dimecres 2 de juliol a les 19.30 h l’exposició “Gent x Santes” que mostra el seguiment que el fotògraf Quim Puig va fer de la Festa Major mataronina l’any 2013. La mostra es podrà veure a la planta baixa de l’Ateneu de la Fundació Iluro (La Riera, 92) fins al 29 de juliol.

 

“Gent x Santes” és un reportatge complet de la festa que permet reviure-la a través de 63 imatges en blanc i negre exposades en paper i una trentena que es veuran a través d’una pantalla a l’interior de la sala. La mostra segueix l’ordre cronològic dels actes i les fotografies s’agrupen en quatre grans blocs: Portal, Crida, Diada i Epíleg.

 

 

Quim Puig

 

Quim Puig (Tordera 1975) va cursar un Grau Superior d’Imatge i So abans de decantar-se per la fotografia com a mitjà de comunicació, ampliant els seus coneixements fotogràfics a l’Institut Fotogràfic de Catalunya. Treballant pel diari El Punt descobreix l’autenticitat de la festa i s’endinsa en la part més tradicional i a l’hora més sentimental de Les Santes

 

L’any 2010 l’editorial Arola li va encarregar il·lustrar el llibre “Les Santes. La Festa Major de Mataró”.

 

L'exposició és una producció de la Direcció de Cultura de l'Ajuntament de Mataró amb la col·laboració de la Fundació Iluro.