Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un exalumne del TecnoCampus rep el Premi del Ministeri al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica Informàtica

Escoltar

Un exalumne del TecnoCampus rep el Premi del Ministeri al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica Informàtica

Carlos Torres continua vinculat al parc, on ha cofundat l’empresa Veziko



El president del TecnoCampus, Miquel Rey, i el director de l'Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, Marcos Faúndez, s'han reunit avui amb l'exestudiant del TecnoCampus Carlos Torres, que recentment ha rebut el "Premio Nacional" al millor expedient acadèmic d’Enginyeria Tècnica en Informàtica.


Carlos Torres va estudiar a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró, actualment Escola Superior Politècnica del TecnoCampus, on el 2011 va acabar els estudis d'Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (actualment Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació) amb una nota de 9.44.

 

Els Premios Nacionales els concedeix el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i premien els millors expedients acadèmics de les diferents titulacions universitàries i aquest any se n’han concedit 55, amb una dotació de 3.300 euros.

 

La trobada ha servit per fer-li un reconeixement per aquest premi i per interessar-se pels plans de futur d'aquest exestudiant, que té al TecnoCampus (a la planta 5ena de l'edifici TCM2) la seu de Veziko.com, una empresa que ha fundat juntament amb Rafa Liñan, també exestudiant del TecnoCampus.