Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una empresa que dissenya roba de moda per a discapacitats guanya els Premis Creatic 2014

Escoltar

Una empresa que dissenya roba de moda per a discapacitats guanya els Premis Creatic 2014



L’empresa Fit & Sit, que dissenya, fabrica i comercialitza roba prêt-à-porter -de disseny i confortable- per a persones que van en cadira de rodes, és la guanyadora dels premis Creatic 2014. Els guardons s'han lliurat aquest vespre en un acte celebrat al TecnoCampus que ha estat presidit per l’alcalde, Joan Mora. La impulsora del projecte, Rut Turró, ha rebut el premi de mans de l’alcalde i de la representant del principal patrocinador de l’event BStartup del Banc Sabadell en el marc de la Nit de l’Emprenedor. Fit & Sit ha guanyat els 8.000 € que corresponen al primer premi dels Creatic, juntament amb una estada bonificada d’un any a la incubadora d’empreses del TecnoCampus. 


 


El jurat ha destacat la innovació en el tèxtil per part de Fit & Sit, que ha estat capaç en molt poc temps de penetrar en un nínxol de mercat amb gran potencial. També ha valorat molt positivament el component social del projecte, que ofereix un producte adaptat a les necessitats dels discapacitats.


 


El segon premi Creatic ha sigut per a Likely (una aplicació mòbil que vol esdevenir un estàndard a l’hora de comunicar-se, compartir i decidir en grup, amb sincronització d’agendes). Els impulsors de Likely han guanyat 5.000 € i un any d’estada bonificada a la incubadora.


 


El tercer premi (2.500 €) i el premi a l’emprenedoria universitària ha sigut per a Duel4it (joc social d’estratègia per a mòbil).


 


El jurat dels Creatic ha atorgat un accèssit a Missfarma.com (marketplace que afiliarà oficines de farmàcia en una mateixa plataforma que els servirà com a nou canal de venda) i també ha fet una menció especial a Isilence (aplicació mòbil de geolocalització indoor amb tecnologia beacons que permet silenciar el mòbil automàticament).


 


Reconeixement a un mitjà de comunicació i a una empresa




En la Nit de l’Emprenedor celebrada aquesta nit, a banda dels Creatic s’ha fet un reconeixement a l’empresa Hoko Esports, per l’evolució exitosa després d’haver rebut fa uns anys un premi Creatic; el guardó l’ha recollit l’impulsor de Hoko Esports, Joaquin León.


Per la seva banda, Albert Closas, director del programa Valor Afegit de TV3, ha rebut el reconeixement a un mitjà de comunicació per la divulgació de temes d’actualitat econòmica i empresarial.

 


Reconeixements a la RSO


 


Finalment, s’han entregat els reconeixements a la Responsabilitat Social de les Organitzacions (RSO), que han recaigut en les següents empreses i institucions: Anca Raluca Bonca Ungur; Ambar Vs; Atega Instal•lacions; Canon; Clínica Argelia Ferrero; Deor Consultores; Dolors Guillen (Inbox Publicitat); Ducable Libros; Estètica Cafè Del Mar; Fundacié Maresme; Fcc Sa – Selsa; Grup Vl-Residència El Mirador; La Bona Carn; Marthe Assistència;Minoryx Therapeutics; Solveris i Universitas.



Els Premis Creatic i la Nit de l’Emprenedor són una iniciativa del TecnoCampus i l’Ajuntament de Mataró, amb el suport de: SIRSA i BStartup del Banc Sabadell (patrocinadors principals); ACCIÓ, agència per al desenvolupament de la Generalitat, i l’empresa Rousaud, Costas Duran (patrocinadors); Diputació de Barcelona, GENTIC (Grup d’empreses TIC del Maresme), AIJEC (Associació independent de joves empresaris de Catalunya), FAGEM (Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme), les xarxes d’inversors BANC i Keiretsu Forum; i les empreses Bytemaster i Everis, totes elles col•laboradores de la Nit de l’Emprenedor i els Premis Creatic.