Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una marató de Circ anima l’espai familiar del nou parc Central

Escoltar

Una marató de Circ anima l’espai familiar del nou parc Central



La canalla va gaudir ahir, 24 de juliol, d’una excepcional marató de Circ al nou Parc Central en el marc dels actes organitzats amb motiu de la Festa Major, Les Santes. L’espai familiar del parc, que funciona des de fa 3 anys, s’ha consolidat com a punt de referència per als pares i mares i es converteix en una alternativa a La Gegantada, un acte més clàssic del programa, que també era ahir a les 18.30 h.


 

La companyia local Cronopis va encarregar-se de la Tarda i la Nit de Circ. Des de les 17.30 hores van tenir lloc diferents tallers per a que els infants experimentessin amb l’equilibri, l’agilitat, i l’elasticitat... D’aquesta manera, els menuts es van entretenir fins a l’inici del primer dels dos espectacles programats a l’escenari, que enguany estava muntat a la terrassa de l’edifici de serveis del Parc. A “Las Polis”, de la companyia Las Polis, dues agents realitzaven un control policial i interactuaven amb el públic.

 

A les 21 h va començar a l’escenari de l’espai familiar una actuació dels alumnes de l’Aula de Teatre de l’Ajuntament i, tot seguit, la companyia Cronopis va oferir l’espectacle “Cabaret”, un muntatge per a tots els públics amb acompanyament de banda musical en el qual es mostraven totes les disciplines de circ: malabars, equilibris, perxa, trapezi, bàscula, clown, etc.

 

Durant tota la vetllada van estar en funcionament unes singulars paradetes de menjar i beure tipus rulot, que estaran obertes mentre es facin actes a l’espai familiar. S’hi poden adquirir creps, sucs naturals, pizzes, entrepans, gelats, orxates...

 

L’espai familiar compta també amb servei d’aparcament de cotxets i vehicles infantils.