Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una web solidària dissenyada per alumnes de l’institut Pla d’en Boet guanya el segon premi de la Fundació puntCAT

Escoltar

Una web solidària dissenyada per alumnes de l’institut Pla d’en Boet guanya el segon premi de la Fundació puntCAT

El guardó dóna dret a participar en el concurs internacional Dot Award



La Fundació puntCAT ha reconegut amb el segon premi la pàgina de l’institut Pla d’en Boet “Boet Contra la Fam” en la quarta edició de Webs al punt.cat. La pàgina, que ha estat dissenyada per 5 alumnes de 4t d’ESO, informa de les activitats que realitza el centre per aconseguir un món més just i igualitari.


 

El concurs convida els estudiants de territoris de parla catalana d’ESO, batxillerat i cicles formatius de grau mitjà o superior a dissenyar un lloc web propi en català dins el seu àmbit acadèmic. La iniciativa té per objectiu fomentar el coneixement de les noves tecnologies, la creativitat dels participants i l’ús correcte del català. En aquesta edició hi han participat 1.727 alumnes corresponents a 508 grups de 93 centres educatius.

 

Els alumnes de l’institut Pla d’en Boet, Daniel Navarro, Alejandro Martín, Eduard Barrionuevo, Noemí Martín i Alberto Quijorna, han dissenyat una pàgina on informen de la implicació del centre educatiu en la lluita contra les injustícies alimentàries al Tercer Món i les activitats que realitzen per aconseguir un món més just i igualitari, a més de proporcionar dades i informacions reals dels països menys desenvolupats.

 

El projecte de la pàgina s’ha portat a terme amb la metodologia d’Aprenentatge servei: una proposta educativa que combina processos d’aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat, amb el qual els participants es formen treballant sobre necessitats reals del seu entorn amb l’objectiu de millorar-lo.

 

El segon premi aconseguit en la categoria de 1r - 4t d’ESO, i que es lliurar el passat 29 d’abril al Cosmocaixa, dóna dret a participar en el concurs internacional Dot Award que reconeix anualment els millors llocs webs dissenyats per joves que en aquesta edició provindran de França, Lituània, El Salvador, Portugal i dels territoris de parla catalana.