Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

86.199 mataronins podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya

Escoltar

86.199 mataronins podran votar a les eleccions al Parlament de Catalunya

Tres seccions electorals es traslladen al Centre Cívic Cabot i Barba

Diumenge, 27 de setembre, tindran lloc les eleccions al Parlament de Catalunya. A Mataró estan convocats 86.199 electors d’una població de gairebé 125.000 habitants.

 

En total hi haurà 116 meses distribuïdes en 75 seccions electorals, ubicades a la vegada en 33 edificis diferents o col·legis electorals. Respecte a les passades Eleccions Municipals 2015 s’han traslladat al Centre Cívic Cabot i Barba (plaça de Miquel Biada, 5) les dues seccions electorals que estaven situades a CETEX (CETEMMSA), al número 9 del carrer dels Germans Thos i Codina, i també la que estava ubicada a l’edifici La Moderna, al carrer de Cuba, 47. Corresponen respectivament a les seccions 1, 2 i 3 del districte 6.

 

A part de la targeta censal que els ciutadans han rebut al seu domicili, al web municipal hi ha una aplicació que, introduint el NIF i el carrer de residència, permet consultar a quin col·legi electoral s’ha de votar. Aquesta consulta també es pot realitzar per Telegram (687 200 100) enviant “cens:núm. de DNI”, a qualsevol oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament i al telèfon 010.

 

 

Servei d’acompanyament per a persones amb mobilitat reduïda

 

La Creu Roja i l’Ajuntament ofereixen de nou un servei d’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda perquè puguin exercir el seu dret a vot.

 

Els interessats han de trucar al telèfon d’atenció ciutadana 010 per sol·licitar el servei abans de divendres 25 de setembre a les 19 hores. El servei es realitzarà en ambulància o transport adaptat.

 

 

Dispositiu d’informació als ciutadans

 

Pel que fa a l’atenció als ciutadans durant la jornada electoral, el dia de les eleccions estaran oberts de forma extraordinària 4 punts d’atenció al públic: les oficines d’atenció ciutadana Centre (La Riera, 48), Pla d’en Boet (carrer de Juan Sebastián Elcano, 6), Rocafonda (carrer de Josep Punsola, 47)  i Cerdanyola (passeig de Ramon Berenguer III, 82). Aquests punts atendran consultes sobre el cens i relacionades. L’horari d’atenció serà de 8 a 20 hores. Així mateix, els ciutadans també podran obtenir informació trucant al telèfon d’atenció ciutadana 010 (807 117 010 si es truca des d’un mòbil), Telegram i al web municipal.

 

Al vestíbul de l’Ajuntament es podrà veure una mostra amb infografia que recull una retrospectiva dels resultats de les diferents eleccions celebrades a la ciutat des de 1979 (municipals, generals i europees), i amb els resultats per barris i participació obtinguts als comicis del Parlament de Catalunya 2012.

 

Finalitzat l’escrutini, els resultats dels comicis estaran disponibles al web municipal en format PDF, en un document que inclourà la participació, els resultats generals, resultats per barris, etc.