Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró renova les xarxes d’aigua potable i del clavegueram del carrer de Sant Domènec

Escoltar

Aigües de Mataró renova les xarxes d’aigua potable i del clavegueram del carrer de Sant Domènec

El vial es reurbanitzarà ampliant les voreres i renovant la calçada

Aigües de Mataró va començar la setmana passada les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i clavegueram del carrer de Sant Domènec al barri Cirera. En concret, els treballs es van iniciar el passat dia 19 i tenen una durada prevista de 10 setmanes.

 

Respecte a la xarxa d’abastament d’aigua potable, se substituiran les canonades actuals per 178 m de tubs de polietilè de diferents diàmetres, segons el Pla de Renovació previst pel Pla Director de l’Aigua de Mataró (PDAM 2011-2025).

 

En l’obra de la xarxa de clavegueram es preveu la utilització d’uns 54 m de tubs de PVC de 400 mm de diàmetre d’acord als criteris del Pla Director de Clavegueram de Mataró (PDCLAM 2003).

 

Després de les obres d’aigua i clavegueram, el carrer es reurbanitzarà ampliant les voreres i amb la renovació de la calçada.

 

L’obra civil ha estat adjudicada a l’empresa García Cano e Hijos, SA per un import de 96.590,20 € (IVA inclòs), i l’obra mecànica l’executa la mateixa companyia amb un pressupost de 17.106,08 € (IVA inclòs).