Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CA Laietània celebra el 90è aniversari de la fundació del centre esportiu

Escoltar

El CA Laietània celebra el 90è aniversari de la fundació del centre esportiu

També commemoren els 40 anys de la construcció del complex i han elaborat un programa d’activitats per festejar les efemèrides



L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van rebre ahir a l’Ajuntament una delegació del CA Laietània que aquest any celebra el 90è aniversari de la fundació del centre esportiu mataroní i el 40è aniversari de la construcció del complex.


 

Per tal de commemorar les dues efemèrides, el CA Laietània té previst donar a les activitats ordinàries habituals un especial relleu i a més ha elaborat un programa d’activitats extraordinàries que s’allargaran tot el 2015.

 

Entre les activitats programades de caire esportiu, hi ha la Mitja marató de muntanya (juny), el Campionat de Catalunya de clubs veterans (juny), o el Míting d’atletisme “Ciutat de Mataró” (juliol), entre d’altres.

 

A més, està prevista la col·locació d’un bust del periodista i Fill adoptiu de Mataró Josep Gomà i Carol al complex esportiu, fer una exposició fotogràfica commemorativa, celebrar una taula rodona a l’entorn de l’esport, i la publicació d’un llibre que inclourà un recull fotogràfic de la història del club i del complex.

 

La festa final de commemoració de les dues efemèrides està programada per al 21 de novembre, moment en el qual es presentarà el llibre.