Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club Billar Mataró aconsegueix la seva primera medalla europea

Escoltar

El Club Billar Mataró aconsegueix la seva primera medalla europea

L’alcalde ha ofert una recepció oficial a l’entitat esportiva



L’alcalde, Joan Mora, i el regidor d’Esports, Pere Galbany, van oferir ahir a la tarda una recepció oficial al Club Billar Mataró a l’haver aconseguit la primera medalla europea de la història del club: la medalla de bronze per equips al Campionat d’Europa de billar a tres bandes.


 

A la recepció hi van assistir el president de l’entitat esportiva, Daniel Martínez, el vicepresident, Jordi Garriga, i alguns jugadors del club.

 

Al Campionat d’Europa de billar a tres bandes, que es va celebrar a Alemanya el passat mes de maig, hi van participar Esteve Mata, Raúl Cuenca, Javier Palazón i Sergio Jiménez. També va ser seleccionat per a aquest campionat Jordi Garriga que hi va participar en la modalitat d’una banda.

 

El Club Billar Mataró es va fundar el 1929 i en aquests moments està format per 12 jugadors de diferents especialitats, dominen l’especialitat a banda i a tres bandes.

 

L’Ajuntament està realitzant obres d’adequació a l’antic bar del Palau Municipal d’Esports Josep Mora per acollir la nova seu del Club Billar Mataró. Els treballs consisteixen en la reforma interior del local per condicionar-lo i adaptar-lo al nou ús.

 

L’actuació es finança amb 15.000 € aportats pel club i la resta mitjançant els ajuts de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015 de la Diputació de Barcelona. Les obres tenen un cost de 54.849,08 € (IVA inclòs),