Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Generalitat i l'alcalde visiten l’empresa tèxtil Massana

Escoltar

El president de la Generalitat i l'alcalde visiten l’empresa tèxtil Massana



L’alcalde, Joan Mora, ha acompanyat aquesta tarda el president de la Generalitat, Artur Mas, a visitar el centre tèxtil Massana, una empresa familiar que s’ha convertit en un referent històric del gènere de punt a Mataró. Els han guiat per les instal·lacions el fundador de Massana, Miquel Massana i Calvet, i els seus fills Miquel i Olga, actuals responsables de l’empresa.


 

El director general de Massana, Lluís Costa, ha explicat al president el funcionament de la fàbrica, fundada l’any 1958, i que actualment compta amb 75 empleats, a més d’uns 150 llocs de treball indirectes.

 

A l’acte també ha assistit el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea.

 

Massana es dedica al disseny, producció i comercialització de peces tèxtils, especialment homewear (pijames, camisons, bates), però també samarretes, jerseis, faldilles i pantalons. Una altra línia de negoci és la fabricació i comercialització de peces sota llicència en exclusiva com les que els hi permeten utilitzar les imatges de Disney o Warner Bros. L’empresa compta amb una xarxa comercial de més de 70 representants per a Espanya i 25 per a Europa, a més de comptar amb distribuïdors a Rússia, Mèxic, Canadà, Sud Amèrica, Nord d’Àfrica, Països Àrabs, Xina i Hong Kong.