Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El TecnoCampus participa com a entitat col·laboradora en els premis de la Mobile World Capital Barcelona a estudiants de secundària

Escoltar

El TecnoCampus participa com a entitat col·laboradora en els premis de la Mobile World Capital Barcelona a estudiants de secundària

Es lliuren demà a partir de les 15.30 h a l’auditori del parc

El TecnoCampus col·labora un any més en l’entrega dels premis que Mobile World Capital Barcelona lliura demà a estudiants de secundària de tot Catalunya que han desenvolupat projectes tecnològics relacionats amb el món de les apps. És el segon any que el Centre de Congressos del Parc acollirà aquest esdeveniment, en el qual el president del TecnoCampus Mataró-Maresme, Miquel Rey, participarà com a jurat i intervindrà en la sessió inaugural.


 

Aproximadament 11.000 estudiants han estat treballant en projectes d’apps durant tot l’any, i en l’acte de demà hi haurà una mostra dels millors. En aquesta segona edició dels premis del concurs d’apps, els estudiants competeixen en quatre categories: robòtica i control de dispositius; oci i gestió de personal; aplicacions educatives; i serveis per a la comunitat i els ciutadans.En cadascuna de les categories es lliuraran dos premis: un per a estudiants d'ESO i un altre per a estudiants de secundària i de formació professional. També hi haurà un novè premi, que es decidirà per votació popular entre tots els assistents a l'esdeveniment.Una novetat d'aquest any és que el premi serà la participació en campaments de tecnologia dissenyats específicament per als guanyadors i que es duran a terme del 18 al 26 de juliol. Permetran als membres dels 9 equips guanyadors -uns 45 estudiants- treballar amb professors experts en tecnologia, programació, disseny, creativitat i esperit empresarial, entre altres àrees. En resum, una excel·lent oportunitat per gaudir d'una immersió completa en el món de la tecnologia mòbil i el disseny de l'aplicació.

 

Els guanyadors, a més, rebran premis relacionats amb el club de foment de les vocacions tecnològiques Xnergic, una iniciativa del TecnoCampus.