Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Jocs Escolars celebren una jornada festiva de fi de curs

Escoltar

Els Jocs Escolars celebren una jornada festiva de fi de curs

En aquesta edició hi han participat prop de 800 esportistes de 23 centres escolars o entitats



El proper dissabte dia 30 de maig tindrà lloc l’acte de cloenda dels Jocs Escolars 2014-15. L’acte, que començarà a les 9 h a diferents instal·lacions esportives municipals, marca la fi de les competicions esportives escolars d’aquest curs.


 

La jornada de cloenda dels Jocs Escolars és una jornada de caràcter ludicoesportiva que enguany celebra la setena edició. L’objectiu d’aquesta jornada és la de ser el punt de trobada de tots els equips i esportistes individuals que han participat en aquesta edició: 75 equips diferents que representen a 11 centres educatius públics, 7 centres educatius concertats i 5 entre entitats esportives i escoles de fora de Mataró, englobant prop de 800 participants.

 

Al llarg de la jornada hi haurà partits de futbol sala i voleibol de les diferents categories participants, des de prebenjamins fins a juvenils i a més aquest any s’incorporen a la festa esportiva escolar totes les competicions individuals, entre aquests els escacs amb uns 90 jugadors i el patinatge amb 170 patinadores.

 

Un any més col·labora el Centre Natació Mataró a la jornada de cloenda amb tot un seguit de partits i classes magistrals portades a terme per Gàlia Dvorak i Xavier Peral, palistes locals amb una important trajectòria internacional. I els participants del Campionat Escolar de Natació tindran la seva festa a la Piscina Municipal amb un seguit d’activitats lúdiques programades.

 

Els horaris de les trobades esportives són els següents:

 

Esports individuals

 

. Tennis Taula: 11.30-13.00 h, Centre Natació Mataró

. Natació: 12.30-13.15 h, Piscina Municipal

. Patinatge: 09.00-14.00 h, Poliesportiu Municipal Jaume Parera

. Escacs: 10.00-14.00 h, Casal Aliança

 

Esports d’equip

 

. Categoria prebenjamí: 09.00-13.30 h, Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa M. Roca

. Categoria benjamí: 09.00-13.30 h, Poliesportiu Municipal Eusebi Millan

. Categoria aleví: 09.00-13.00 h, Pista Poliesportiva Municipal de La Llàntia

. Categoria infantil: 12.00-13.00 h, Pavelló Poliesportiu Municipal Teresa M. Roca

. Categoria cadet: 09.00-10.20 h, Escola Cirera

 

La competició esportiva escolar finalitzarà el divendres 12 de juny amb el tradicional acte de lliurament de medalles als participants dels esports d’equip.