Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els premis Creatic de foment de l’emprenedoria baten un rècord de participació

Escoltar

Els premis Creatic de foment de l’emprenedoria baten un rècord de participació

Es lliuraran el proper dijous 19 de novembre al TecnoCampus en el transcurs de la Nit dels EmprenedorsEls humoristes Xuriguera i Faixedas seran els encarregats el proper 19 de novembre de conduir la Nit dels Emprenedors, en el transcurs de la qual el TecnoCampus farà el lliurament dels premis Creatic. Optaran a ser premiats 39 emprenedors, i nou més ho faran en la categoria d’emprenedoria universitària. Aquestes xifres superen les 37 candidatures de l’any 2011, i són una demostració de la consolidació d’aquests guardons, que enguany arribaran a la quinzena edició.

 

La Nit dels Emprenedors se celebrarà al foyer del TecnoCampus a partir de les 19 h, i la inscripció per assistir-hi ja es pot fer per Internet. El TecnoCampus prepara un acte d’entrega especial, diferent del d’altres anys, amb protagonisme d’empreses i emprenedors que al llarg d’aquests 15 anys han rebut algun premi Creatic que els ha ajudat a tirar endavant el seu projecte empresarial.

 

El primer classificat dels Creatic obtindrà 8.000 €, el segon, 5.000 € i el tercer, 2.500 €. A més a més, els tres guanyadors obtindran un 50 % de bonificació durant el primer any de l’estada a la Incubadora. Els Premis Creatic els organitzen la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme i l’Ajuntament de Mataró amb el patrocini del Programa BStartup del Banc Sabadell i l’empresa Servicios Industriales Reunidos, SL (SIRSA). A més, hi col·laboren la Diputació de Barcelona, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, ACCIÓ, el Grup d'Empreses de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació de Mataró i Maresme (Gentic), la delegació al Maresme de l’Associació Independent de Joves Empresaris de Catalunya (AIJEC), la Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Cambra de Comerç de Barcelona, PIMEC, la xarxa d’inversors Banc, l’empresa Bytemaster i el Club d’Inversió TecnoCampus.

 

 

Reconeixements a l’RSO

 

Durant la Nit dels Emprenedors també tindrà lloc el reconeixement a empreses i entitats del territori que duen a terme bones pràctiques en responsabilitat social. Totes han estat assessorades pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament de Mataró per documentar pràctiques que van més enllà del que estipula la llei i que fa aquestes empreses més sostenibles i respectuoses amb el lloc on estan ubicades i amb les persones que intervenen en la seva activitat.