Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Hartmann inaugura noves oficines i anuncia una nova inversió de 3 milions a Mataró

Escoltar

Hartmann inaugura noves oficines i anuncia una nova inversió de 3 milions a Mataró

El conseller de Salut i l’alcalde protagonitzen l’acte d’inauguració junt al director general i el vicepresident mundial de la multinacional alemanya



El conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, i l’alcalde de Mataró, Joan Mora, han inaugurat aquest matí les noves oficines del Grup Hartmann Espanya a Mataró. Ho han fet de la mà dels amfitrions de la companyia multinacional alemanya especialitzada en productes sanitaris, Marc Pérez Pey, director general de Hartmann Espanya, i Michel Kuehn, vicepresident mundial del Grup Hartmann.


 

La companyia ha invertit més de dos milions d’euros en la construcció de les noves oficines corporatives, unes millores que formen part del pla estratègic internacional del Grup que té per objectiu convertir la companyia en un centre excel·lent en el mercat de productes i solucions sanitàries a nivell mundial. Mentre hi han tingut lloc les obres part del personal de l’empresa ha estat allotjats temporalment a oficines del TecnoCampus i la resta en mòduls prefabricats dins el recinte de les instal·lacions, situades al polígon del Pla d'en Boet.

 

El Grup Hartmann té a la capital del Maresme la seu corporativa espanyola i el Centre de Competència de desenvolupament i fabricació a nivell mundial, on hi treballen unes 300 persones, i on es fabriquen productes tan emblemàtics com les Tiritas, o els apòsits Cosmopor i Omnifix. Amb 60 anys d’història, les Tiritas són el producte més conegut de Hartmann, de les quals es fabriquen a la planta de Mataró més de 600 milions d’unitats anuals que es distribueixen per tot el món.

 

El director del Grup Hartmann a Espanya ha anunciat durant la inauguració de les noves oficines que l’empresa invertirà aquest any 2015 més de 3 milions d’euros que aniran destinats a incrementar la capacitat de la planta de producció de Mataró amb un nova línia d’apòsits post-quirúrgics. Aquest creixement repercutirà també en un augment del 10% de la plantilla durant els propers tres anys.

 

Hartmann situa els seus objectius de creixement pel 2015 en un 7%, focalitzats sobretot en l’àrea de farmàcia, en productes d’autocura, primers auxilis, tractament de ferides, incontinència i desinfectants de mans; en el canal hospitalari centrats en la prevenció d’infeccions i teràpia de pressió negativa, i en l’àrea de residències amb un portfoli orientat a millorar la vida de la gent gran, especialment en l’àrea d’incontinència adulta.

 

Grup Hartmann a Espanya ha tancat l’any 2014 amb una facturació de més de 98 milions d’euros, el que suposa un creixement de més del 6%. Actualment, HARTMANN Espanya és la cinquena filial més important del Grup a nivell mundial, i la fàbrica de Mataró exporta el 90% dels seus productes a la resta del món.