Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament convoca un concurs de creació audiovisual i gràfica sobre els rumors i els estereotips

Escoltar

L’Ajuntament convoca un concurs de creació audiovisual i gràfica sobre els rumors i els estereotips

La proposta s’adreça a joves d’entre 14 i 18 anys



Estimular la capacitat creativa dels joves i incrementar les actituds de tolerància i respecte a la diversitat són les dues premisses principals amb les quals l’Ajuntament de Mataró s’ha basat per crear el concurs “Trenquem amb els rumors”. A partir d’avui dilluns 2 de març i fins al 8 d’abril, els joves de 14 a 18 anys podran presentar-hi els seus treballs.


 

Així, la proposta és una concurs de creació audiovisual i gràfica que tracta sobre la temàtica dels rumors i els estereotips amb l’objectiu que els joves treballin la tolerància i el respecte a la diversitat cultural, de gènere, edat, ètnica o social, identitat o orientació sexual, de posseir capacitats diferents o de qualsevol altra condició.

 

El concurs presenta dues categories amb dues subcategories cadascuna: productes audiovisuals (ficció o no ficció) i productes gràfics (cartells o còmics). Els treballs s’han de fer en grups de 3 a 5 persones.

 

El jurat està format per membres de diferents serveis de l’Ajuntament, del Consell de Solidaritat, Cooperació i Convivència de l’Ajuntament, de la Comissió per a la convivència de la Federació de l’Associació de Veïns de Mataró i de les entitats Educo i Intercultura que escollirà 3 propostes finalistes de cada categoria. Entre aquestes propostes es triaran els guanyadors per votació popular.

 

Pel que fa al calendari, una vegada finalitzat el període d’entrega el 8 d’abril, el 23 d’abril es publicaran a la web de l’Ajuntament els projectes finalistes; del 23 d’abril al 6 de maig serà el moment de la votació popular i el 8 de maig es resoldrà el concurs. El dimecres 13 de maig es farà el lliurament de premis.

 

Quant als premis, cada categoria tindrà un grup guanyador que obtindrà un pack amb 3 activitats: a l’Escola de Vela Mataró, al Bosc Vertical Mataró i una activitat sorpresa sobre rumors.

 

Les bases del concurs i detalls sobre la presentació dels treballs es troben a la pàgina de l’Ajuntament.