Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Mataró condemna l’atemptat contra el setmanari “Charlie Hebdo” a París

Escoltar

L’Ajuntament de Mataró condemna l’atemptat contra el setmanari “Charlie Hebdo” a París

L’alcalde envia cartes a l’ambaixador i al cònsol de França i convoca un minut de silenci al matí i durant el Ple ordinari de gener



L’Ajuntament de Mataró s’ha sumat avui a les mostres de condol i solidaritat expressades per institucions, entitats i particulars de tot el món en relació a l’atac terrorista que va patir ahir la redacció del setmanari ”Charlie Hebdo” a París i en el qual van perdre la vida 12 persones i en van resultar ferides una desena més.


 

A primera hora del matí, l’alcalde, Joan Mora, ha escrit sengles cartes a l’ambaixador de França a Madrid, Jérôme Bonnafont, i al cònsol de França a Barcelona, Edouard Beslay, per mostrar-los el condol i traslladar-los el sentiment de solidaritat.

 

A les 12 h de migdia, Joan Mora ha presidit una concentració davant l’Ajuntament durant la qual s’ha mantingut un minut de silenci de condemna a l’atemptat. L’acompanyaven representants dels grups municipals de CiU, PSC, PPC, ICV-EUiA, CUP i el regidor no adscrit. Durant l’acte, l’alcalde ha sostingut a la mà un diari on es podia llegir “Je suis Charlie” (sóc Charlie), la frase de suport a la publicació i de repulsa als fets que s’està difonent des d’ahir a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials.

 

Aquesta tarda també està previst que els electes de la Corporació i els assistents facin un minut de silenci durant la celebració del Ple ordinari del mes de gener, que tindrà lloc a les 19 hores al Saló de Sessions de l’Ajuntament (La Riera, 48).