Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’esportista Núria Martínez aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Bàsquet

Escoltar

L’esportista Núria Martínez aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Europa de Bàsquet



Núria Martínez, l’actual millor esportista de Mataró, guardó que s’atorga a la Nit de l’Esport, ha estat rebuda aquesta tarda per l’alcalde, David Bote, per haver aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Europa de Bàsquet formant part de la selecció espanyola de bàsquet femení. La trobada ha tingut lloc a la Sala dels Lleons de l’Ajuntament a les 18.30 h.


                

Amb aquesta trobada l’alcalde, acompanyat pel regidor d’Esports, Josep M. Font, ha volgut reconèixer el darrer èxit de Martínez: l’equip de la selecció espanyola de bàsquet es va imposar al combinat de Bielorússia (58-74) aconseguint la medalla de bronze al Campionat d’Europa de Bàsquet que es va celebrar a Hongria a finals del passat mes de juny.

 

Núria Martínez ha jugat a les lligues espanyola, americana, italiana, russa i turca. Des de fa dues temporades juga amb el Galatasaray Odeabank d’Istanbul i l’any passat es va proclamar campió de la lliga turca.

 

Amb la selecció espanyola ha participat en els Jocs Olímpics d’Atenes 2004 i Pequín 2008 i ha guanyat medalles en diferents campionats europeus i mundials, entre d’altres, el 2014 va aconseguir el subcampionat mundial.

 

En l’última edició de la Nit de l’Esport també va ser guardonada com la millor esportista en la categoria sènior.