Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Iluro-Club FEM organitza el 1r Torneig Sant Jordi d’Special Hockey+ Ciutat de Mataró

Escoltar

L’Iluro-Club FEM organitza el 1r Torneig Sant Jordi d’Special Hockey+ Ciutat de Mataró

Hi participaran 6 equips integrats per 72 jugadors amb discapacitat intel·lectual



El 1r Torneig Sant Jordi d’Special Hockey+ Ciutat de Mataró tindrà lloc el proper dissabte 25 d’abril al Camp Municipal d’Hoquei (carrer de Galícia, 180). El torneig està organitzat pel Club FEM i l’Iluro Hockey Club amb el suport de la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró.


 

En aquesta primera edició del torneig hi participaran 6 equips integrats per 72 jugadors amb discapacitat intel·lectual: Iluro-Club FEM (equip amfitrió), RC de Polo (Barcelona), Club Egara (Terrassa), FC Barcelona, Atlètic Terrassa i CF Junior (Sant Cugat del Vallès).

 

L’objectiu d’aquesta trobada és promocionar el moviment Special Hockey+, incrementar l’oferta competitiva per als equips d’aquesta modalitat, posicionar Mataró entre les ciutats referents de l’Special Hockey + i finalment donar a conèixer el treball conjunt que des de fa 3 anys porten a terme el Club FEM i l’Iluro Hockey Club.

 

El torneig començarà a les 16 h amb la concentració dels equips al camp, tot seguit es farà la presentació dels equips i a les 16.30 h s’iniciaran els partits. A les 19.15 h està prevista l’entrega de premis.

 

 

L’equip Iluro-Club FEM

 

Els setembre de 2011, les dues entitats mataronines Club FEM i Iluro Hockey Club van fusionar experiències, il·lusions i compromís social per donar lloc a l’Iluro-Club FEM, l’equip d’hoquei herba integrat per esportistes amb discapacitat intel·lectual que representa Mataró dins el moviment Special Hockey+.

 

Ambdues entitats han apostat des de llavors per consolidar aquest projecte compartit: l’equip entrena un dia a la setmana al Camp Municipal d’Hoquei i està conduït per dos tècnics. Participa cada temporada en 3 o 4 tornejos que s’organitzen des de diferents clubs i entitats.

 

Special Hockey+ és el terme que s’utilitza en l’àmbit català per fer referència a l’hoquei sobre herba que practiquen persones amb discapacitat intel·lectual. Li dóna suport la Federació Catalana d’Hoquei i promogut des dels diferents clubs que tenen equips d’aquestes característiques.