Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Ponç i el nou Dream Market omplen aquest cap de setmana el centre de Mataró

Escoltar

La Fira de Sant Ponç i el nou Dream Market omplen aquest cap de setmana el centre de Mataró

La plaça de l’Ajuntament i els entorns de Can Xammar acullen les 110 parades que generen les dues iniciatives comercials



Aquest cap de setmana se celebrarà a la plaça de l’Ajuntament de Mataró la 35a edició de la Fira Mercat de Sant Ponç, dedicada a la venda de productes alimentaris elaborats artesanalment i organitzada per la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró. També en el centre de la ciutat tindrà lloc el nou Dream Market, la primera acció promocional destacada organitzada per l’Associació de Comerciants Casc Antic de Mataró, que aplegarà parades d’art, moda, disseny, música i gastronomia.



La tradicional Fira de Sant Ponç comptarà amb més de 50 expositors d’arreu de Catalunya i de la resta de l’Estat, que aporten el color, el sabor i l’aroma de l’artesania alimentària del país, amb una variada oferta de melmelades i codonyat, mel i mató, herbes medicinals i infusions, caramels i fruits secs, galetes i coques, salses i olis, formatges i embotits elaborats artesanalment, entre altres. Estarà oberta entre els 10 del matí i les 9 del vespre a la plaça de l’Ajuntament.


 

Dream Market és un nou format de mercat innovador i diferent amb parades d’art, moda, disseny, música i gastronomia. Hi participaran unes 60 parades distribuïdes entre la plaça de la Muralla, placa de Can Xammar, carrer d’en Xammar, part baixa del carrer de Sant Cristòfol fins plaça Xica. Estarà obert de les 11 del matí a les 10 del vespre.