Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament demana el traspàs de titularitat del tram de la carretera d’Argentona a l’àmbit del Sorrall

Escoltar

L'Ajuntament demana el traspàs de titularitat del tram de la carretera d’Argentona a l’àmbit del Sorrall

El planejament urbanístic del sector preveu convertir-la en avinguda urbana

El Ple municipal va aprovar ahir 6 de maig sol·licitar formalment a la Diputació de Barcelona que iniciï el procediment per traspassar a l’Ajuntament la titularitat del tram de la carretera d’Argentona (C-1415c) al seu pas pel Sorrall.

 

En concret, es tracta del tram entre l’inici del terme municipal de Mataró i la rotonda on conflueixen l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i les rondes de Bellavista i de Josep Tarradellas (punts quilomètrics 1+021 a 1+335).

 

 

Aportació de 470.000 € per a les obres

 

L’acord del Ple és un tràmit necessari per obtenir la cessió, que es formalitzarà properament amb la signatura d’un conveni. El traspàs de titularitat ja compta amb el compromís previ de la Diputació, que a finals del 2014 va aprovar destinar a l’Ajuntament, en el marc del Pla Xarxa de Governs Locals 2012-2015, 470.000 € per a les obres de reconversió d’aquest tram de carretera en avinguda urbana.

 

Els treballs comprendran l’execució d’una rotonda a la C-1415c de final de carretera i principi de la futura avinguda urbana, l’adaptació de les rasants actuals de la carretera als vials previstos pel planejament i la remodelació de la rotonda actual de connexió amb l’avinguda de Josep Puig i Cadafalch i de les rondes de Bellavista i de Josep Tarradelles.