Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Dissantes es consoliden dins el programa de Les Santes

Escoltar

Les Dissantes es consoliden dins el programa de Les Santes

El 24 de juliol se celebrarà la festa de la Fundació El Maresme amb La Pegatina de cap de cartell

El regidor de Cultura, Joaquim Fernàndez, i el director gerent de la Fundació El Maresme, Albert Vidal, han presentat aquest matí la programació de les Dissantes, que en la seva tercera edició es consolida com un dels actes centrals de Les Santes. El grup de música La Pegatina és el nom més destacat d’una festa solidària que l’any passat va acollir més de 20.000 assistents a l’Espai Firal del nou Parc Central. Aquest any tindrà lloc el divendres 24 de juliol.


 

La Fundació El Maresme és una entitat amb 49 anys de recorregut que promou la inclusió social i la participació activa de les persones amb discapacitat intel·lectual i que ho està treballant a través del Projecte Santi, nascut el setembre del 2012. El projecte es visualitza amb el personatge d'en Santi.

 

La festa començarà a les 17 h amb activitats i jocs infantils tot esperant un dels grans moments, la Flashmob Dissantes que començarà a les 20.30 h. Els participants podran ballar la coreografia de la nova versió de la cançó “Jo sóc com tu”, que s’ha fet especialment per a l’ocasió, amb música d’El niño de la hipoteca amb la col·laboració de Buhos. La novetat d’enguany és que els mateixos autors interpretaran en directe el “Jo sóc com tu”. Més endavant es podrà trobar el vídeo tutorial per aprendre a ballar-la a través del web de la Fundació El Maresme.

 

A les 21.15 h sonarà el primer grup de la nit, els mataronins Jarps. A la 1 de la matinada es reprendran els concerts començant amb els Buhos i el seu espectacle ple de festa i energia i tancant amb La Pegatina, autors de la versió del 2014 del “Jo sóc com tu” i un dels grups amb un directe més potent de l’escena musical catalana. A Mataró presentaran les cançons del seu cinquè disc, “Revulsivo”.

 

La nit s’acabarà amb una sessió musical amb DJ Redo i DJ Paxitu.

           

Les activitats són gratuïtes i els diners que es recullin a les barres i a través dels elements de marxandatge seran destinats íntegrament a projectes per a persones amb discapacitat intel·lectual.

 

L’any passat la festa solidària, en la qual hi van participar unes 350 voluntaris, va reunir durant el dia unes 10.000 persones al recinte firal del Parc Central i unes 20.000 durant la nit en les actuacions de Clams, La banda Biruji, Strombers i com a colofó Txarango.