Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les obres de millora dels accessos de la C-32 provocaran restriccions a la plaça de França a partir del 17 d’agost

Escoltar

Les obres de millora dels accessos de la C-32 provocaran restriccions a la plaça de França a partir del 17 d’agost

Per entrar o sortir de la ciutat es recomana utilitzar els accessos Mataró Nord o Mataró Sud de l’autopista

Les obres de millora en els accessos de la C-32 a Mataró, que duu a terme la Generalitat, provocaran afectacions al trànsit en els àmbits de les places de França i de la Gran Bretanya a partir de dilluns 17 d’agost.

 

Després d’iniciar els treballs previs el passat mes de juny, la Generalitat ha començat les obres de remodelació de l’enllaç 100 (Mataró Oest) i els treballs per a la millora de l’enllaç 99 (connexió amb la C-60 al Sorrall). L’execució de les obres s’ha programat seguint el criteri de minimitzar les afectacions al trànsit.

 

A partir del 17 d’agost es preveu una restricció de carrils a la plaça de França, mantenint-se sempre la possibilitat d’efectuar tots els moviments de circulació malgrat es vagin modificant els accessos. També s’habilitarà un itinerari per als vianants. 

 

Pel que fa a la plaça de la Gran Bretanya, es modificarà temporalment l’accés cap a la rotonda dels vehicles que circulen en sentit ascendent pel pont de l’autopista, i s’habilitarà un itinerari per als vianants.

 

Malgrat que en aquesta fase de l’obra no es preveuen desviaments de trànsit, per tal d’evitar les afectacions es recomana que els vehicles utilitzin els accessos Mataró Nord i Mataró Sud per entrar o sortir de la ciutat.

 

Les obres de millora dels accessos compten amb un pressupost de 8,1 milions d’euros (IVA inclòs) i està previst completar-les a la tardor de 2016. Els treballs els duu a terme la concessionària de la C-32 (Invicat) en el marc del pla d’inversions acordat fins al 2016 amb el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.