Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró obté el Premi Administració Oberta

Escoltar

Mataró obté el Premi Administració ObertaEl primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, va recollir ahir un dels Premis Administració Oberta, que reconeixent l’esforç dut a terme pels ajuntaments catalans en la implantació i ús dels serveis d’administració oberta entre la ciutadania i les empreses. L’acte va tenir lloc en el marc del Congrés de Govern Digital, que se celebrava al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona i on l’Ajuntament va presentar precisament una ponència sobre el servei d’atenció ciutadana a través de Telegram.


Els guardons Administració Oberta van ser lliurats pel secretari general del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat, Lluís Bertran, i enguany s’han concedit per primera vegada en base a l’avaluació realitzada en el 14è informe sobre administració electrònica elaborat per l’Administració Oberta de Catalunya . Aquest informe recull, entre altres, aspectes com ara si el web municipal ofereix tramitació electrònica; si té seu electrònica i tauler electrònic d’edictes; si els proveïdors hi poden dipositar factures electròniques o rebre notificacions electròniques; o bé si l’ajuntament intercanvia dades telemàticament amb altres administracions.

 

Mataró va ser guardonat en la categoria d’ajuntaments més grans de 50.000 habitants juntament amb Terrassa, Viladecans, El Prat de Llobregat, Mollet del Vallès, Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Manresa i Reus.