Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Parc aportarà 100.000 € a la Festa al Cel

Escoltar

Mataró Parc aportarà 100.000 € a la Festa al Cel

El centre comercial es convertirà en el patrocinador principal del festival aeri



El regidor de Promoció Econòmica i Innovació, Miquel Rey, i el gerent del Parc Comercial Mataró Parc, Alfonso Millán, han signat avui un acord de col·laboració per a la promoció de la Festa al Cel 2015. L’acord estableix que Mataró Parc hi participarà amb una aportació de 100.000 €.


 

Des que General de Galerias Comerciales va inaugurar el juny del 2000 el centre comercial Mataró Parc, l’empresa ha donat suport a diferents projectes promoguts tant des de l’àmbit privat com públic de la ciutat. Amb aquesta línia de col·laboració i amb l’objectiu d’implicar-se en la dinamització i la promoció de Mataró, s’ha configurat com el patrocinador principal de la Festa al Cel d’enguany a través d’aquest acord de col·laboració.

 

El conveni estableix principalment que com a contrapartida l’Ajuntament difondrà la marca de l’empresa a través de la retransmissió televisiva de l’esdeveniment i els diferents suports de la campanya publicitària.

 

La Festa al Cel, que tindrà lloc el 19 i 20 de setembre, està considerat el festival aeri més important de l’Estat. L’any passat, tot i les inclemències del temps, va reunir prop de 50.000 persones a les platges de Mataró.

 

La celebració de la Festa al Cel a Mataró té per objectius promocionar la ciutat i impulsar l’economia local durant els dies de celebració i per aquest motiu el festival s’emmarca en una programació d’activitats que s’allargaran tot el cap de setmana.