Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mostafa Benslimane i Hasna Bahom s’imposen a la 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

Escoltar

Mostafa Benslimane i Hasna Bahom s’imposen a la 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró

A la cursa hi van participar més de 3.000 esportistes

L’atleta del Cornellà Atlètic Mostafa Benslimane va guanyar, ahir diumenge 6 de desembre, la 18a edició de la Mitja Marató Ciutat de Mataró Gran Premi Diputació. En categoria femenina es va proclamar campiona per sisena vegada Hasna Bahom, del Futbol Club Barcelona, en la seva cinquena victòria consecutiva. A la cursa hi van participar més de 3.000 esportistes.

 

A les 10 h es va donar el tret de sortida de la cursa. Fins al quilòmetre 16 van estar al capdavant Abderrahim El Jaafari (també del Cornellà Atlètic), Mostafa Benslimane i, una mica més endarrerits, Abdeslam El Ouahabi i Radouane Nour. Però Benslimane es va acabar imposant amb un temps d’1 hora 06 minuts 55 segons. En segona i tercera places van arribar El Jaafari, amb un temps de 1 hora 08 minuts 01 segon, i Radouane Nour amb 1 hora, 10 minuts 08 segons.

 

Pel que fa a les noies els pronòstics es van acomplir. Hasna Bahom es va imposar ja des dels primers metres aconseguint un temps final d’1 hora 19 minuts 51 segons. La segona plaça ha estat per Meritxell Soler (Avinents Manresa), amb 1 hora 20 minuts 26 segons, i la tercera per Janeth Becerra (Slop.Cat), amb 1 hora 22 minuts 47 segons.

 

L’edició d’aquest any de la Mitja Marató ha tingut novetats, com el canvi en el circuit, amb un recorregut de 21,097 km dissenyat per fer-lo més atractiu i ràpid. A més, la Fira del Corredor s’ha instal·lat aquest any a l’Espai Firal del Parc central el dissabte 5, de 16 a 20.30 h, i també aquest dia s’ha celebrat la Marató escolar.

 

La Mitja Marató està organitzada per la Direcció d’Esports mitjançant l’empresa de gestió integral d’esdeveniments esportius Gesport, conjuntament amb el Centre Atlètic Laietània, el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró, Grup Maratonià Mataró i la Colla Maimakansu, amb el suport de la Diputació de Barcelona. La cursa està patrocinada per Procter&Gamble i compta amb una trentena més de patrocinadors i col·laboradors com Voluntaris per al Futur.

 

 

22a Marató Escolar

 

La 22a Marató Escolar no va coincidir aquest any amb la celebració de la Mitja Marató, sinó que la prova dels més petits va tenir lloc la tarda anterior, dissabte 5. A aquesta cursa no competitiva van participar alumnes de 6 a 16 anys de 27 centres escolars de la ciutat.

 

Es van fer 7 curses diferenciades per edats, de manera que els alumnes de secundària corrien una distància de 1.000 m, els alumnes de 6è a 3r de primària un recorregut de 750 m, i els de 2n i 1r 500 m. Tots els participants van obtenir un obsequi dels patrocinadors a l’arribada.