Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’obre el període de les llistes d’espera per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Escoltar

S’obre el període de les llistes d’espera per formar part de les comparses institucionals de Mataró

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines de Cultura i d’atenció ciutadana, i també telamàticament

El proper dijous 1 d’octubre s’obren les inscripcions per formar part de les comparses institucionals de Mataró. Durant tot el mes aquells interessats en pertànyer a una colla es poden apuntar per incloure’s a les llistes d’espera.

 

Les llistes de les comparses que s’obren durant aquest període són: les Diablesses; la Momerota i els seus tabalers i grallers; el Drac; la Família Robafaves i els seus músics, els Flabiolaires i l’Àliga.

 

Durant tot el mes d’octubre els interessats poden fer la inscripció en un document que trobaran telemàticament al web de Cultura i al web de l’Ajuntament, així com presencialment a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9) i a les oficines d’atenció ciutadana.

 

Les inscripcions es regeixen a través del decret 3777/2013 del 6 de juny que esdevé una normativa bàsica que defineix els criteris i paràmetres per incorporar-se a cada comparsa, així com defineix el funcionament de les llistes d’espera. Aquest decret estableix també que hi ha dos períodes a l’any que s’obren les inscripcions: al maig i a l’octubre.