Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sopa de Cabra serà un dels plats forts de Les Santes

Escoltar

Sopa de Cabra serà un dels plats forts de Les Santes

El grup gironí oferirà només tres concerts durant el 2015 de la “Gira 3, 2, 1 ...”



Sopa de Cabra serà un dels plats forts de Les Santes 2015 en un any en el qual només oferirà tres concerts exclusius. El grup liderat per Gerard Quintana ha anunciat les tres ciutats on realitzaran la “Gira 3,2,1...” durant el concert sorpresa que ha realitzat al terrat de l’Oficina de Turisme de Girona, en el marc del Festival Strenesde la capital gironina.


 

El concert de Mataró es farà el 24 de juliol a les 22 h al Parc Central i el preu de les entrades serà de 31 € amb les despeses de gestió incloses. Es podran comprar a partir de dilluns 30 de març a les 10 h a través del web www.sopadecabra.cat i al web www.culturamataro.cat i a les oficines de Cultura (carrer de Sant Josep, 9).

 

La gira començarà dissabte 18 de juliol al Festival Porta Ferradade Sant Feliu de Guíxols i acabarà divendres 7 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils.

 

En aquesta gira, que suposarà un parèntesi en la gravació del nou disc que serà enregistrat entre el mesos de juny i setembre, repassaran tots els seus clàssics però també presentaran algunes de les noves cançons davant del seu públic, per fer-los partícips del procés de creació d’aquest nou treball discogràfic, el primer en estudi després de 15 anys. Sopa de Cabra està treballant en una posada en escena sorprenent, amb la intenció de fer d’aquests concerts els més espectaculars de tota la seva trajectòria.

 

El grup gironí ha fet aquest anunci en el marc del Festival Strenesde Girona, amb un concert sorpresa des de dalt d’un terrat. Aquest concert s’ha preparat durant gairebé sis mesos, inspirant-se en accions similars que van dur a terme els Beatles a Londres o els U2 a Los Ángeles.