Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aigües de Mataró alerta de falses revisions

Escoltar

Aigües de Mataró alerta de falses revisions

Suposades empreses de tractament d’aigua es fan passar per tècnics d’AMSA per entrar als domicilis particulars

Aigües de Mataró SA ha detectat en els últims dies un increment d’avisos de ciutadans alertant que han rebut la trucada o la visita de suposats tècnics de la companyia municipal que els ofereixen analítiques de l’aigua de l’interior del seu habitatge, amb finalitats comercials. 

 

AMSA vol fer palès que no realitza inspeccions als interiors dels habitatges o locals particulars per a la comprovació de la qualitat de l’aigua. Qualsevol persona que es faci passar per treballador de la companyia per accedir a l’interior del domicili dels ciutadans està incorrent en un frau.

 

L’aigua que se subministra a Mataró és analitzada diàriament pel Laboratori Municipal d’Aigües de Mataró, autoritzat per la Generalitat de Catalunya, i disposa de totes les garanties i criteris sanitaris de qualitat per al consum humà. Així, compleix el Reial Decret 140/2003, que estableix els criteris sanitaris que ha d’acomplir íntegrament l’aigua subministrada, i el programa de Vigilància i Control Sanitaris de les Aigües de Consum Humà de Catalunya fixat per la Generalitat.