Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Christian Felber inaugura demà la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Mataró

Escoltar

Christian Felber inaugura demà la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Mataró

El creador del concepte de l’economia del bé comú farà la conferència inaugural a les 18 h al Cafè de Mar

Christian Felber, fundador del Banc Democràtic i creador del concepte de l’economia del bé comú, farà la conferència inaugural de la Setmana de l’Economia Social i Solidària de Mataró demà dimarts 15 de novembre a les 18 h al Cafè de Mar (carrer de Santa Rita, 1). Felber, escriptor i professor universitari austríac, és també membre del moviment antiglobalització Attac, i autor dels llibres “Diners, noves regles de joc” i “L’economia del bé comú, un model d’economia amb futur”.


 

L’acte començarà amb la benvinguda de l’alcalde i president de la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró, David Bote, i tot seguit Felber iniciarà la conferència.

 

La Setmana de l’Economia Social i Solidària està organitzada per l’Ajuntament de Mataró, la Fundació Unió de Cooperadors de Mataró i la càtedra d’Economia Social del TecnoCampus-UPF i consta de diverses taules rodones, tallers i sessions de formació que es prolongaran fins al dissabte 19 de novembre. Les sessions s’alternaran entre el Cafè de Mar, un espai històric i emblemàtic del cooperativisme a la ciutat dedicat al foment de l’economia social i solidària, el TecnoCampus, institució universitària que compta amb la primera càtedra d’economia social de Catalunya, i la plaça de l’Ajuntament. El 2012 va tenir lloc la primera setmana de l’economia social a Mataró sota el nom Setmana Cooperativa.

 

La Setmana s’emmarca dins el programa Fem Economia Social i Solidària de l’Ajuntament de Mataró i es planteja com un espai de trobada de l’economia social i solidària per compartir experiències i inquietuds.