Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deu estudiants reben una beca de la Fundació Banc Sabadell per fer estades internacionals

Escoltar

Deu estudiants reben una beca de la Fundació Banc Sabadell per fer estades internacionals

Les beques On The Move permetran l’estada de deu estudiants a universitats d’arreu del món


La Sala de Graus va ser l’escenari el pasdimecres de l’acte d’entrega de les beques On The Move que, amb el suport de la Fundació Banc Sabadell, permetran l’estada de deu estudiants a universitats d’arreu del món. 

 

Segons la presidenta del TecnoCampus, Dolors Guillén, aquesta iniciativa és una prova del compromís del TecnoCampus amb la internacionalització, un del seus principals eixos d’actuació. En aquest moment el Tecnocampus té firmats 95 convenis internacional, a través dels quals 70 estudiants marxaran el curs vinent a fer estades a universitats de tot el món. Aquesta xifra representa un increment del 37% dels alumnes que faran part dels estudis a l’estranger respecte al curs passat.


 

A diferència del que passa amb els estudis en universitats europees amb les beques Erasmus +, en el cas de les universitats de fora de la UE no hi ha un sistema d'ajudes. Les beques On The Move, doncs, omplen aquest buit. La directora adjunta de la Fundació Banc Sabadell, Sonia Mulero, va apuntar durant l'acte que incentivar l’excel·lència és una de les tasques de la Fundació, i que el programa de Beques On The Move encaixa amb aquesta línia de treball.

 

Els estudiants becats per al proper curs i les seves universitats de destí són les següents:



Escola Superior Politècnica del TecnoCampus:

-Jordi Aballó Martínez: Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes de la Informació. National University, San Diego (EEUU)

-Aleix Font Tro: Grau en Mitjans Audiovisuals. Universidad Mayor (Xile)

 

Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del TecnoCampus:

-Daniel Orlando Ortegón Delgadillo, Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Universitat: Tecnológico de Monterrey (Mèxic)

-Jose Antonio Yébenes García: Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Universitat: National University, San Diego (EEUU)

-Kevin Aguilar Salamanca: Doble titulació Grau en ADE i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure. International College of Management (ICMS) (Austràlia)

-Marc Andrew Blanch Cantera: Doble tituació en ADE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i comunitats digitals. University of Fortaleza (Brasil)

-Marina Alejandra Lloret Fuentes: Doble titulació Grau en ADE i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure. Universidad Católica de Santo Domingo (República Dominicana)

- Júlia Peña Biel: Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Universidad Mayor (Xile)

- Mercè Masó Rosas: Doble titulació en ADE i Gestió de la Innovació i Màrqueting i Comunitats Digitals. Tecnológico de Monterrey ( Mèxic).

 

 Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus:

-Robert Boix Calero: Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Universidad Mayor (Xile).