Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dos graus nous, el de Fisioteràpia i el Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, s'afegeixen a l'oferta del proper curs

Escoltar

Dos graus nous, el de Fisioteràpia i el Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, s'afegeixen a l'oferta del proper curs



El TecnoCampus afegirà finalment dues noves titulacions de grau a l'oferta acadèmica anunciada el mes de març amb motiu de la celebració del Saló de l'Ensenyament. Es tracta del Grau en Fisioteràpia i el Grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis. El primer s'integra en els graus de l'Escola Superior de Ciències de la Salut, que actualment imparteix conjuntament el Grau en Fisioteràpia amb el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; per primer cop, doncs, el proper curs s’oferiran places per cursar únicament Fisioteràpia, i es mantindrà l’opció de la doble titulació.


 

Pel que fa al Grau Multidisciplinari en Tecnologia i Negocis, és una agrupació d’estudis que s’imparteixen a l’Escola Superior Politècnica i a l'Escola Superior de Ciències Socials i de l'Empresa, pensada per a aquells estudiants que encara no tenen ben decidit si cursar estudis tecnològics o d’empresa. El primer curs del Grau Multidisciplinari és una combinació d’assignatures de diferents graus dels dos centres, i, a partir del segon curs, l’estudiant ja ha de triar el grau en què finalment es vol titular.  

 

A més, el curs vinent s'han aprovat dues noves simultaneïtats d'estudis: la del Grau en Mitjans Audiovisuals i el Grau en Disseny i Producció de Videojocs, i la de les enginyeries Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió. S'afegeixen a la dels graus en Enginyeria Industrial i Automàtica i la de Mecànica. Això vol dir que en cinc anys es poden cursar aquestes combinacions de titulacions, excepte en el cas d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i Informàtica de Gestió, que es cursen en cinc anys i un trimestre.

 

D'aquesta manera, l'oferta per al curs 2016-2017 al TecnoCampus constarà de 13 graus i 4 dobles graus, als quals s'afegeixen les simultaneïtats d'estudis (un total de tres) a l'hora de cursar diversos graus de l'Escola Superior Politècnica.